Şanlıurfaspor - Boluspor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor’un Boluspor’u 4-0 mağlup ettiği maçın ardından Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç yaşanan terör saldırıları sonrası söyleyecek bir kelime bulamadığını ifade ederken Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise rakibin son 3 maçtaki istatistiklerini yenilediğini belirtti.

TFF 1. Lig’in 15. haftasında Şanlıurfaspor, sahasında Boluspor’u 4-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Karşılaşmanın ilk dakikaları bizim için gayet olumluydu, çünkü istediğimiz şekilde oyunu geliştirdik. Birkaç tane pozisyon da yakaladık. Şanlıurfaspor’un çıkışının da tam olarak neye bağlı olduğunu da gördük çünkü duran toplarda çok etkiliydiler. Artı kontraya da çok etkili bir şekilde çıkıyorlardı. Nitekim yediğimiz ilk gol öyle gerçekleşti. Tam oyuna tekrar biz hakim olduğumuz dönemde ikinci golü yedik. İkici devre ise 2-1’i yakalamak için iki hamle yaptık ama bunun belirli risklerinin olacağını da biliyorduk. Bu skoru yakalayamadığın zaman özellikle önce Batuhan’ın topu iyi tutması, etrafındaki üçlünün çok hareketli olmasının bir risk taşıdığını biliyorduk. Nitekim 3’üncü ve 4’üncü gol de o şekilde gerekleşti. Biz bu gün takım olarak iyi oynadığımızı söyleyemeyiz. Diğer taraftan Şanlıurfa bulmuş olduğu alanları çok iyi değerlendirdi. Bize 2 hafta önce göstertmiş oldukları analizleri tekrarlama fırsatı buldular. Onlara bu fırsatı bir verdik. Kendilerini kutluyorum. Bundan sonraki süreçte de başarılar diliyorum. Biz de eksikliklerimizi zaten biliyorduk. Bu gün bazı şeyleri bize daha net bir şekilde göstertti. Zaten yönetimimizle bazı ödevlerimizi yaptık. İnşallah devre arasında gereken takviyeleri ve transferleri yapıp, ikinci yarı tekrar hedefimizden sapmadan aynı şekilde devam edeceğiz” dedi.



Kılıç: "Gole sevinmek bana çok manasız geliyor"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç ise, “Maç değerlendirmesi yapmak istemiyorum. Yaşanan olaylardan dolayı çok üzgünüz. Evlatlarımız ölüyor, insanlarımız ölüyor, biz burada gole seviniyoruz. O kadar manasız geliyor ki bana, dolayısıyla konuşmanın şu gün itibariyle düşünmüyorum” diyerek salondan ayrıldı.

Kaynak: İHA