Polisgücü'nde Kaplan Yeniden Başkan

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü 14. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Kaplan, yeniden başkanlığa seçildi.

Polis Evi’nde yapılan genel kurula Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Fikret Tural ve birçok delege katıldı.

Divan başkanlığını Deniz Bayatlıer’in yaptığı genel kurulda faaliyet ve denetim raporları da ibra edildi. Genel kurula tek aday olarak giren Mehmet Kaplan, yeniden başkanlık görevine getirildi.

Tek liste halinde ve açık oylamayla gidilen seçimlerde yeniden başkan seçilen Mehmet Kaplan, duygu dolu yaptığı konuşmasında hokey dalında Gaziantep’in yürekli gençleriyle hem Türkiye’de hem de Avrupa’da başarılı bir şekilde yollarına devam ettiklerini söyledi.

Kaplan, "Polisgücü kulübümüz, 1988 yılında o dönemlerde polisimizle halkımızın kaynaşması amacıyla kurulmuştur. İlk yıllarda futbol olarak başlamıştır. 2003 yılında hokey branşını kurduk. O yıllarda sıkıntılı olan sokak çocuklarının ıslahı için emniyetimizin projesiyle hokeye başladık. Proje tuttu. Ciddi başarılar elde ettik. Son 10 yıldır Hokey Süper Liginin şampiyonuyuz. Avrupa’da ciddi başarılarımız oldu. Bu yıl ülkemizi hem açık alanda hem de salonda temsil edeceğiz. İşin özünde çok şeyler başarıyoruz. Gaziantep’in ismini bütün dünyada başarıyla temsil ettiğimize inanıyoruz. Spor yoluyla topluma faydalı bireyler yetişmesini sağlıyoruz. Bunları yaparken; ciddi sıkıntılarla boğuşuyoruz. En büyük sıkıntımız yeterli spor tesislerimizin olmayışı. Yokluktan bu kadar başarı elde ediyorsak; varken neleri başarabileceğimizi ben bile tahmin edemiyorum. Gaziantep’in Düztepe semtinde Yukarıbayır, Ünaldı ve Perilikaya’da oturan bu çocuklarımız yüreklerini ortaya koyarak Avrupa Şampiyonu oldular. Gaziantep’i yönetenlerden tek bi ricam var. Biz artık Gaziantep’in dışına çıktık. Bırakın Türkiye’yi Avrupa’da ses getiriyoruz. Bu çocuklarımıza spor yapacak alanlar, tesisler kazandıralım. Gaizantep’te ki bu eksikliği ortadan kaldıralım. Yeterli tesislerimiz olmadığından Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapamıyoruz. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin bu konuda elinden gelen gayreti gösteriyor. Açık alan hokey sahamız yapılma aşamasında. 2017’nin sonuna kadar bitirilmesi düşünülüyor. Böylelikle hem Türkiye’de ki hem de Avrupa’da ki müsabakalara ev sahipliği yapma imkanımız olacak. Son dönemlerde ülkemizde yaşanan sıkıntılı olaylara, Avrupa’dan farklı gözle bakılıyor. İnşallah bu sıkıntılı süreçte bitecektir. Spordaki başarılarımızla başta Gaziantep olmak üzere ülkemizin adını güzel şeylerle duyurmak istiyoruz. Bunun için kenetlenmemiz lazım. Birlik olmamız gerek. İnşallah yeni yönetimimizle yepyeni başarılar elde etmek nasip olur” diye konuştu.

Yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Kaplan’ın yönetimi ise şu isimler yer aldı;

"Fatih Gülüoğlu, Celal Akarçay, Ömer Güzeldal, Mesut Acar, Fahrettin Kaplan, Hanifi Şireci, Ekrem Algan, Halit Acar, Yusuf Şahin, Abdülsamet Taş, Şükrü Bozan, Şevki Bostan, Erkan Karalar, Cihan Mercan, Ömer Kantar."

Kaynak: İHA