Okan Buruk Açıklaması 'Oyun Beni Mutlu Etmedi'

İçel İdmanyurdu’nu 2-0 yendikleri maçın ardından konuşan Göztepe’nin teknik direktörü Okan Buruk, “Kazandığımız için mutluyuz ama oyun beni mutlu etmedi” dedi.

TFF 1. Lig’in 15. haftasında İçel İdmanyurdu’nu konuk eden Göztepe, rakibini 2-0’lık skorla yendi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayseri’de yaşanan hain saldırıda şehit olan vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek, “Bugüne kötü bir şekilde uyandık. Üst üste olan terör olayları hepimizi yıprattı. Hepimizin başı sağ olsun. En kısa sürede bu olayların bitmesini temenni ediyorum” dedi.

Zor bir maç oynadıklarını kaydeden Buruk, “Konsantrasyonumuz biraz düşüktü. Rakibimizin çok dirençli ve çok koşan bir takım olduğunu biliyorduk. Rüzgara karşı oynamak da bizim oyunumuzu etkiledi ama ilk başta oyuna adapte olamadık. Kişisel hatalar yaptık. İlk yarıda girdiğimiz pozisyonlar oldu ama kalemizde gol de görebilirdik” diye konuştu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha etkili olduklarını anlatan Okan Buruk, “İkinci biraz daha baskı yaptık. Pozisyon vermedik, pozisyonlar bulduk. Dakikalar ilerledikçe üzerimizde ‘ya gol olmazsa’ diye baskı oluştu. Kazandığımız için mutluyuz ama oyun beni mutlu etmedi” dedi.

Kaynak: İHA