Maçın Ardından

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kılıç:'Yaşanan terör olaylarından dolayı çok üzgünüz, bundan dolayı maç değerlendirmesi yapmak istemiyorum' ' Boluspor Teknik Direktörü Çapa: 'Takım olarak bugün ilk bölüm hariç iyi oynadığımızı söyleyemeyiz'.

TFF 1. Lig'de Boluspor'u 4-0 mağlup eden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, 'Yaşanan terör olaylarından dolayı çok üzgünüz, bundan dolayı maç değerlendirmesi yapmak istemiyorum.' dedi.

Kayseri'de yaşanan terör saldırısından dolayı üzüntüsünü dile getiren Kılıç, şöyle konuştu:

'Yaşanan olaylardan dolayı çok üzgünüz, bundan dolayı da maç değerlendirmesi yapmak istemiyorum. Sadece galibiyetimiz camiamıza hayırlı olsun, diyebiliriz. Evlatlarımız, insanlarımız ölüyor biz gol sonrası seviniyoruz. O kadar manasız geliyor ki bana, bugün konuşmayı düşünmüyorum.'

- Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Şanlıurfaspor karşısında iyi futbol oynayamadıklarını söyledi.

Şanlıurfaspor'un son haftalardaki çıkışının farkında olduklarını ve bu bilinçte sahaya çıktıklarını anlatan Çapa, şunları kaydetti:

'İkinci yarıda iki futbolcuyu oyuna alarak durumu 2-1'e getirmek istedik. Bunu yaparken de riskler aldık, almamız da gerekiyordu. Çünkü bulunduğumuz konum itibarıyla puanlara ihtiyacımız vardı. Şanlıurfaspor bulduğu alanları iyi değerlendirerek farkı açtı. Şanlıurfaspor'u galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Takım olarak bugün ilk bölüm hariç iyi oynadığımızı söyleyemeyiz. Eksiklerimizi biliyorduk ama bugün net bir şekilde gördük. Devre arasında gerekli takviyeleri yaparak hedeflerimizi yakalamak istiyoruz.'

Kaynak: AA