Kick Boksçular 15 Temmuz Şehitleri İçin Ringe Çıktı

Tekirdağ’da geliri 15 Temmuz Şehitleri ailelerine bağışlanacak Kick Boks galasında 30 sporcu ringe çıkarak yumurukları dövüştürdüler.

Namık Kemal Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Kick Boks galasında vatandaşlar tribünleri doldurdu. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından kurulan ring alanında karşılaşmalar başladı.

Tekirdağ’da bir araya gelen 30 sporcu, 15 Temmuz tarihinde meydana gelen darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlar ve şehit olan vatandaşların aileleri için ringde dövüştüler.

Sakatlıklar yaşandı

Ringete kimi karşılaşmalar sert geçince bazı sporcular çeşitli yerlerinden yaralanırken, bazı sporcularda dengesini kaybederek yere yığıldılar. Bu gibi olumsuzluklarda, ringin hemen yanında hazır bekleyen 112 sağlık ekipleri kick boksçulara yerinde müdahale etti.

"Maçların geliri komple şehit ailelerine gidecek"

Kick Boks galasının Organizatörlüğünü yapan Murat Aras, etkinlikle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, bu etkinliği şehit ailelerine destek olmak amacıyla düzenlediklerini söyledi.



Aras konuşmasının devamında, "Buradaki amacımız şehit ailelerine maddi olarak destek olmak, onların yaptığı büyük fedakarlığa az da olsa cevap verebilmek. Buradaki maçların geliri komple şehit ailelerine gidecek. Ne kadar katkımız olursa bizi o kadar mutlu eder. Müsabakalara 30 sporcu katılacak 55 kilodan 90 kiloya kadar aralarında dünya şampiyonu arkadaşlarımız, Avrupa şampiyonu sporcularımız var. Organizasyonumuza katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Dünya Kick Boks Şampiyonu da oradaydı

Kick Boks galasını AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Samuray lakaplı Dünya Kick Boks Şampiyonu Serkan Yılmaz ile davetliler ve vatandaşlar izlerken, her karşılaşmanın sonucunda sporculara ödüller verildi.

Kaynak: İHA