Galatasaray, Galibiyet Serisini Sürdürmeyi Hedefliyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın Osmanlıspor'a konuk olacak sarıkırmızılı takım, karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, üst üste 4. galibiyetini elde etmeye çalışacak Sakatlıkları bulunan Podolski, Tolga Ciğerci ve Sinan Gümüş maçta forma giyemeyecek

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yarın deplasmanda Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'de son haftalarda çıkış yakalayan ve son 3 karşılaşmasında Bursaspor, Kasımpaşa ve Gaziantepspor'u mağlup eden sarı-kırmızılı takım, Osmanlıspor karşısından da 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı hedefliyor.

Sezonun geride kalan bölümünde 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Galatasaray, ligde 29 puanla 3. sırada bulunuyor. Osmanlıspor ise 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda elde ettiği 22 puanla 7. sırada yer alıyor.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Lukas Podolski, Tolga Ciğerci ve Sinan Gümüş, karşılaşmada forma giyemeyecek. Tedavisi tamamlanan Serdar Aziz'in ise yarın sahadaki yerini alması bekleniyor.

Osmanlı Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

- Bruma ve Serdar ceza sınırında

Galatasaray'da Armindo Bruma ve Serdar Aziz, Osmanlıspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sezonun geride kalan bölümünde üçer kez sarı kart gösterilen Bruma ve Serdar, yarın da kart görmeleri durumunda 16. haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

- Muhtemel 11

Galatasaray'ın Osmanlıspor karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Serdar Aziz, Hakan Balta, Lionel Carole, Nigel de Jong, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Armindo Bruma, Eren Derdiyok.

Kaynak: AA