Bayburt Grup Özel İdarespor, Tokatlı Anlaştı

TFF Spor Toto 3 Lig'de mücadele eden Bayburt Grup Özel İdarespor, teknik sorumlu Semih Tokatlı ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde konuşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hikmet Şentürk, İlker Erdem ile karşılıklı anlaşarak, yolları ayırdıklarını dile getirerek, Erdem'e bugüne kadar kulübe yaptığı destekten dolayı da teşekkür etti.

Ligin ikinci yarısı için Teknik Sorumlu Semih Tokatlı, Yardımcı Antrenör İsmail Kaba ve Kaleci Antrenörü Ahmet Aygün ile bugün itibari ile sözleşme imzaladıklarını belirten Şentürk, 'Ligin başındaki hedefimiz de kesinlikle sapma olmamıştır. Yeni hocamızın bilgi, birikim ve tecrübeleri ve transfer komitemizin çalışmaları sonucu gereken mevkilere transferler yapıp beklenen hedefe ulaşacağız. Aldığımız bu kararın camiamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum.' diye konuştu.

Tokatlı ise Bayburt'ta olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

'Başarıya mahkum, yönetim kurulu, taraftarı ve camiası ile bu başarıyı sonuna kadar hak eden Bayburt Grup Özel İdarespor'un beklediği başarıyı yakalamak adına buradayız. Takımı çok iyi gözlemleyip, gerekli mevkilere ihtiyacımız olan transferleri yapıp, ligin ikinci yarısında bambaşka bir Bayburt Grup Özel İdarespor olarak taraftarlarımızın karşısına çıkacağız.'

Kaynak: AA