Bakkal Açıklaması 'Geldiğim Günden Bu Yana 7. Galibiyet'

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Bandırmaspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Geldiğim günden bu yana 7. galibiyet. Camia olarak hem de oyuncu grubu olarak gelmemiz gereken yer burası" dedi.

TFF 1. Lig’in 15. haftasında Sivasspor, deplasmanda Bandırmaspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ilk olarak Kayseri’de yaşanan terör saldırına değinerek, "Belki bunu bir çok kişi söylemiştir ama artık her maça polis elbisesiyle, asker selamıyla çıkmak bizi üzüyor. Masum insanların öldüğü bir yerde biz de maç yapmaya çalışıyoruz. Lanetliyorum, gencecik insanlar ölüyor, yazık günah. 20-21 yaş insanların katledildiği bir yerde kim suçluysa çıksın ortaya artık yeter. Bu arada biz de maçları selam verip oynamaya çalışıyoruz. Ne kadar coşku oluştururuz, ne kadar oluşturmayız bilemem ama bir iki cümle söylemem gerekiyor" dedi.



"Şimdi burada durmak önemli"

Bakkal, maç hakkında ise şunları söyledi:

"Çok fazla pozisyon bulamadık ama dirençli oynadığımızı söyleyebilirim. Geldiğim günden bu yana bu yedinci galibiyet. İki beraberliğimiz var, bir de mağlubiyetimiz oldu. Maç farkı ile lideriz. Camia olarak hem de oyuncu grubu olarak gelmemiz gereken yer burası. Şimdi burada durmak önemli. Bir maçımız var. Adana maçı. 30 puan hedef koymuştuk. İnşallah hedefimizi tutturup, ikinci yarıya bu şekilde başlayacağız. Bandırmaspor çok dirençli bir takım. Bizi inanılmaz derecede zorladılar. Onlara da Feyyaz hoca ile bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Bize gösterdikleri ilgiden dolayı da başkana, yönetime teşekkür ederim. Bir dakika bile yanımızdan ayrılmadılar. Böyle şeyler güzel şeyler. Misafirperverlikleri için de hem Bandırmaspor’a hem de Bandırmalılara teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA