Sivasspor'da İlk Devre Hedefi 30 Puan

Teknik direktör Bakkal: 'Hedefimiz ilk yarıyı 30 puanla kapatmak. Şampiyonluk yarışında var olduğumuzu herkese gösterdik'

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, 16 hafta oynanacak sezonun ilk devresini 30 puanla kapatmayı hedeflediklerini söyledi.

Bakkal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, 'Her maça kazanmak için çıkan bir takım olduk. Bu da beni çok sevindiriyor. Futbolcularımın kendilerine olan güvenleri yerine geldi. Ayakları yere daha sağlam basıyor. Bandırmaspor karşılaşması zor olacak ama kazanmak için sahaya çıkacağız.' dedi.

Kazandıkları 3 maçın ardından bu karşılaşmaların daha çok önem kazandığını dile getiren Bakkal, 'Hedefimiz ilk yarıyı 30 puanla kapatmak. Şampiyonluk yarışında var olduğumuzu herkese gösterdik. Camiamıza ve oyuncu grubuna da yakışan da bu. Oyuncularıma güveniyorum. Güzel günler göreceğimize olan inancım tam.' ifadelerini kullandı.

Bandırma 17 Eylül Stadı'nda oynanacak Bandırmaspor-Sivasspor karşılaşması yarın saat 13.00'te başlayacak. Karşılaşmayı hakem Serkan Tokat yönetecek.

Ligde 15. hafta maçları öncesi Sivasspor, 24 puanla 5., Bandırmaspor ise 14 puanla 14. sırada bulunuyor.

Kaynak: AA