İnegölspor Ara Transferi Bekliyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor’da Asbaşkan Mehmet Döngel, lig ve transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Döngel, ara transfer döneminde 5-6 transfer yapabileceklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bursa ekibi İnegölspor, geride kalan 16 haftada 4 galibiyet, 9 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederek, 10’uncu sırada yer aldı. Ziraat Türkiye Kupası’nda ise çıktığı 2 maçta da puan alamayan bordo-beyazlılarda yönetim, devre arasında takıma takviye yapmayı planlıyor.

"1-2 arkadaşlar yollarımızı ayırabiliriz"

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Asbaşkan Mehmet Döngel, "Sezon başı istediğimiz kadroyu kurduk ama ne kupada ne ligde istediğimiz sonuçları alamadık. Tabi bizim için kupa önemli değil, önemli olan lig. Biz kupaya kulübümüze maddi destek olsun diye girdik. Kupada iki maçta da puan alamadık. Kalan maçlarda 1-2 galibiyet alırsak, belki kulübümüze maddi bir girdisi olur. Ligde de istediğimiz puanları alamadık. 4 arkadaşımıza kendilerine kulüp bulmaları için süre izin verdik. Sanırım hepsi de kendisine kulüp bulmuş. Belki 1-2 arkadaşla daha yollarımızı ayrılabiliriz. 5-6 transfer yapacağız. Tabi görüştüğümüz arkadaşlar var. Hatta 3-4 tanesi ile yüzde 90 anlaştık gibi. İsimleri şimdi vermek doğru olmaz. Çünkü herkesin maçları var. Şimdi Trabzon’dan 3 puan alırsak iyi olur. Arkasından Kasımpaşa’ya gideceğiz. Tekrar Kasımpaşa ile İnegöl’de oynayacağız. Daha sonra Antalya’da 10 günlük kampımız olacak” dedi.



"5-6 transfer yapacağız"

Ligin ilk yarısının son maçında yarın 1461 Trabzon ile karşılaşacaklarını hatırlatan Döngel, "Bu maçı alırsak 24 puanla ilk devreyi bitirmiş olacağız. Yani geçen seneki devre arasından 3 puan önde bitireceğiz. Takviyelerle ikinci yarı yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum. 3 senedir ilk yarı kötü gidiyoruz. İkinci yarı yükselişe geçiyoruz. İnşallah bu sene de öyle olur. Tabi takviyeler önemli burada. Çünkü önemli oyuncuları gönderdik. Şuan forvet mevkiimizde Oğuzhan Yılmaz dışında oynayacak adam yok. Dolayısıyla 2 belki 3 tane forvet alacağız. Bir tane sol açık alacağız, bir tane orta saha, bir de defansif düşünüyoruz. Yani 5-6 transfer yapacağız. İkinci yarıdaki fikstür bizim için daha dezavantajlı. Takviyelerle inşallah yükselişe geçeriz ve ligi istediğimiz yerde bitiririz. Çünkü bizim grupta şu anda Kayseri Erciyes hariç her takım her şey yapabilecek düzeyde. Kastamonu da, Tokat da yükselişe geçti. Gümüşhane 3 haftadır kayıplarda. Yani her an her şey olabilir. Belki şampiyonluk hayal gibi gözükse de matematiksel olarak şampiyon olabiliriz ama önemli olan Play-Off’a katılmak. Hedef şimdi Play-Off" diye konuştu.

Kaynak: İHA