Başkan Genç, Şampiyon Boksörleri Ağırladı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Canik Belediyespor Boks Takımı’nın şampiyon boksörlerini ağırladı.

Samsun Canik Belediyespor Boks Takımı Antrenörü Yusuf Beykoz ile daha önce birçok ulusal ve uluslararası başarıları bulunan şampiyon boksörler Ayşenur Yılmaz, Şule Kabadayı, İrem Uzun, Oğulcan Öztürk, Cengiz Karabiner, Güngör Karabiner, Eren Uzun, Başkan Osman Genç’i ziyaret etti.

Boksörlerle sohbet eden Başkan Osman Genç, Canik Belediyesi olarak sporda da marka olduklarını belirterek, "Sadece boksta değil, başta basketbol olmak üzere atletizm, badminton, muay-thai gibi bir çok spor dalında önemli başarılara imza atan sporcularımız var. 2 bin 500 kişilik sporcu ordumuzla gençlerin sportif başarılarının yanı sıra fiziki ve ahlaki de gelişimlerini sağlıyoruz" dedi.

Sporun önemine işaret eden Başkan Genç, "Gençlerimiz sporla ne kadar iç içe olursa, kötü alışkanlıklardan da bir o kadar uzak durur. Bu nedenle Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezimizin yanında ilçemizin birçok noktasında spor tesisleri yaptık. Canik, spor altyapısı en fazla olan ilçedir. Sporcu gençlerimizin elde ettiği başarılar bizleri onurlandırıyor. Şehrimizin ve ülkemizin, kötü alışkanlıklardan uzak, kendilerini hem fiziki hem ahlaki anlamda yetiştirecek gençlere ihtiyacı var. İnanıyorum ki gençlerimiz ileride daha büyük başarılara imza atacaklardır" diye konuştu.

Kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Genç’e teşekkür eden Samsun Canik Belediyespor Boks Takımı Antrenörü Yusuf Beykoz da, "Sporcularımız Eren Uzun ile Oğulcan Öztürk, Bursa’da 20-24 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampinası’na katılacaklar. İnşallah buradan da madalyalarla döneceklerine inanıyoruz. Başkanımız bize destek vermenin ötesinde ben değil, biz olmayı öğretti. Sporcular olarak başkanımızı ’spor ve sporcu dostu başkan’ olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA