Üniversitelerarası Basketbol Turnuvaları BEÜ'de Devam Ediyor

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun, Bülent Ecevit Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlediği Üniversitelerarası Basketbol 2. Lig Grup Birinciliği’nde üçüncü gün geride kaldı.

Kadınlarda Bülent Ecevit Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, erkeklerde ise, Kastamonu Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Sinop Üniversitesi, 5 gün sürecek müsabakalarda ilk 2’ye girip 1. Lig’e yükselmek için mücadele verecek.

Her iki kategoride de yer alan ev sahibi Bülent Ecevit Üniversitesi, evinde 1. Lig sevinci yaşamak istiyor. Kadın-Erkek olarak 9 farklı üniversiteden 13 takımın yer aldığı şampiyonada ev sahibi Bülent Ecevit Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, 2’de 2 yaptı. Büyük çekişmeye sahne olan maçlar Cuma günü final maçları ile son bulacak ve kadın-erkek gruplarından ilk ikiye giren takımlar bir üst lige terfi edecek.

Kaynak: İHA