Tudor, Konyaspor Maçından Umutlu

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, son 7 maçta duran toplar dışında normal oyun ile attıkları gol sayısının 1 olduğunu söyleyerek, gol atmakta sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

Ligin 15. haftasında pazar günü Atiker Konyaspor’u konuk edecek olan Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Hasan Doğan Tesisleri’nda, Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren idmana sakatlıkları bulunan Alexe ve Skulason katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan idmanda futbolular çift kale maç yaptı.

"Gol yollarında sıkıntımız var"

İdman sonrası kulüp binasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tudor, Alanya ve Osmanlıspor maçlarında gol fırsatlarından yararlanamadıklarını belirterek, “Son 7 maçta duran toplar dışında normal oyunla attığımız gol sayısı bir. Böylesine bir sıkıntımız var. Gol pozisyonuna girmemize rağmen üçüncü bölgede gol yollarında gol atmayla alakalı bir sıkıntımız var. Takımımız için Traore’nin önemi büyük. Onun oynadığı maçlarda takıma katkısını herkes biliyor ve hemen hemen hepsinden zaferle ayrıldık. Konyaspor maçında ben hücum bölgesinde bazı olumlu değişiklikler olacağını düşünüyorum” dedi.

Konyaspor’un hocası Aykut Kocaman’ı çok beğendiğini de kaydeden Tudor, “Başarılı ve iyi bir hoca. Takımı gerçekten çok iyi. Fikstür durumundan dolayı Konyaspor’u takip ediyoruz. Her maçını da izliyorum. Ligin en iyi takımlarından bir tanesi ve çok iyi organize oluyorlar. İyi bir maç bekliyor bizi hafta sonu” diye konuştu.



"Kendimi güvende hissediyorum"

Gaziantepspor’un prensip anlaşmasına vardığı Rumen teknik direktör Marius Sumudica’nın İstanbul’da meydana gelen patlamadan sonra Türkiye’ye gelmekten vazgeçtiğinin hatırlatılması üzerine Tudor, “Ben açıkçası herhangi bir korku hissetmiyorum. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Kendimi çok güvende hissediyorum. Tabii herkesin kendi yaşantısı. Belki ailesi için böyle bir karar vermiş olabilir. Ben işime odaklanıyorum. Onların tercihi” dedi.

Kaynak: İHA