Milaslı Minikler Muğla'nın En Başarılı Takımı Seçildi

Amasya’da düzenlenen Mini Minikler Türkiye Hentbol Şampiyonası’nda final müsabakasında Amasya’yı yenerek Türkiye şampiyonu olan Milas Belediyespor Minik Erkekler Hentbol Takımı, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Muğla’nın en başarılı takımı seçildi.

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından, geçtiğimiz Haziran ayında Amasya’da düzenlenen 2016-2017 Miniminikler Türkiye Şampiyonası’na katılarak Türkiye şampiyonu olan Milas Belediyespor Minik Erkekler Hentbol Takımı, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun değerlendirmesi sonucunda Muğla’nın en başarılı takımı seçildi. Hentbolda tarih yazan takım, 16 Aralık’ta Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenecek olan ödül törenine katılarak bir kez daha kupa kaldıracaklar.

Kuruluşundan kısa bir süre sonra çok büyük başarılara imza atan ve Milas’ın göğsünü kabartan takım oyuncuları, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Antrenörü Tuğçe Handan Demirel ve Merkez Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Yeter Sezer tarafından başarılarını sürdürmek için çalışmalara devam ediyor.

Takım oyuncularının 8’nin Milas Merkez Ortaokulu’ndan, diğer iki sporcunun da İMİ Koleji’nde öğrenim gördüğünü belirten Antrenör Sezer, takımın şampiyonluğunun büyük anlam ifade ettiğini belirterek şunları kaydetti: “Takımımız federasyonun en küçük yaş grubu kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Bu şampiyonluk, Milas’ın isminin artık başarılı hentbolcularla, şampiyonluklarla anılması için büyük bir fırsat diye düşünüyorum. Haftanın 5 günü Milas Spor Salonu’nda sürdürüyoruz"

Kaynak: İHA