Manisa BBSK Devreye Moralli Girmek İstiyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor ilk devrenin son maçında konuk edeceği Tire 1922 maçının hazırlıklarına Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde devam etti.

Teknik Direktör İsmail Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı devam eden Süleyman katılmazken, durumu maç günü belli olacak olan Barış Ataş takımdan ayrı çalıştı. Sportif Direktör Bülent Ataman’da futbol takımının antrenmanına katılarak, oyunculara eşlik etti. Öte yandan Erbaaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Olcay Turhan, Tire 1922 Spor ile oynanacak karşılaşmada görev alamayacak. Tire ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Yalçın, takımın fizik ve psikolojik olarak iyi durumda olduğunu söyledi.



Tek hedeflerinin Tire maçından galibiyetle ayrılarak devreye moralli girmek olduğunu ifade eden Yalçın, “Bu hafta kazanıp, üstümüzdeki rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İyi bir hafta geçirdik. Erbaa deplasmanında aldığımız galibiyet takımımıza olumlu yansıdı. Şu an itibariyle istek ve arzumuz iyi. Bu durumu maça da yansıttığımız durumda istediğimizi alırız” dedi.

İki haftalık süreçte görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini belirten Yalçın, “Bize verilen bu görevi en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyorum. Bundan sonraki gelişmeleri bekleyip göreceğiz. Şu an itibariyle tek düşüncemiz Tire maçından galibiyetle ayrılmak” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA