'Kupaya En Yakın Takımlardan Biriyiz'

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Bağıban: 'Son yılların en iyi performansını kupada sergiliyoruz.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı İsmail Bağıban, Ziraat Türkiye Kupası'na ilişkin, 'Üst üste aldığımız galibiyetlerle kupaya en çok yaklaşan takımlardan biriyiz.' dedi.

Bağıban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada Spor Toto 2. Lig temsilcisi Kırklarelispor'u 4-0 yenerek başladıkları A Grubu'nda dün de Spor Toto Süper Lig ekibi Gaziantepspor'u 3-0 yenerek averajla liderliklerini pekiştirdiklerini hatırlattı.

Kupada 11 gol atan Çaykur Rizespor'un ardından en çok gol atan ikinci takım olma başarısını yakaladıklarını vurgulayan Bağıban, kupada yakaladıkları iyi performansın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Kupadaki iddialarını sürdürdüklerini belirten Bağıban, 'Son yılların en iyi performansını kupada sergiliyoruz. Üst üste aldığımız galibiyetlerle kupaya en çok yaklaşan takımlardan biriyiz. Kupada bir ilki başarabilmek bizim için artık hayal değil. Şanlıurfaspor camiasının kenetlenmesinin galibiyetlerde büyük pay sahibi olduğunu düşünüyoruz. Gelecek hafta gruptaki en ciddi rakibimiz Osmanlıspor ile deplasmanda oynayacağız. O maçı da kazanırsak kritik eşiği aşmış olacağız.' diye konuştu.

Bu arada Şanlıurfaspor'un forveti Batuhan Karadeniz oynadığı son 4 maçta 4 gol atarak takımının galibiyetlere uzanmasına katkı sağladı.

Sarı-yeşilli ekip, teknik direktör Kemal Kılıç'ın göreve gelmesinin ardından çıktığı 3 resmi maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Kaynak: AA