Dolarını Bozdurup Hediye Kombinesini Aldı

Kocaeli Birlikspor’un "Dolarını bozdur, kombine kartını al" kampanyasında ilk kombine sahibini buldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke ekonomisini canlandırmak ve Türk Lirası’nın değerini arttırmak için “Dövizlerinizi Türk Lirası’na çevirin” çağrısından sonra Kocaeli Birlikspor Kulübü’nün başlattığı “200 dolar/Euro bozdurana kombine kart hediye” kampanyası sürüyor. Kulübe bizzat giderek dekontunu veren emekli devlet memuru Şaban Acar da kombine kartını alarak sezon bitene kadar takımın maçlarının tamamını ücretsiz izleme hakkını elde etti.

Vakit buldukça maça gittiğini belirten Şaban Acar, “Bundan sonra daha fazla zaman ayırıp maçlara daha çok geleceğim. İnşallah o sene bu sene olacak ve üst lige çıkacağız. Çünkü kadromuz iyi ve iyi sonuçlar alıyoruz. Bu sezon çok umutluyuz. Taraftar olarak da kendi adıma takımı yalnız bırakmayacağım” dedi.

Şaban Acar’a kombine kartı teslim eden kulüp başkanı Erhan Yılmaz ise, “Kalıplaşmış bir düzene meydan okuyarak, Türk futbolunda çığır açacak ilke ve reformlarla, bayrağımızı en iyi şekilde temsil edecek ve dalgalandıracak sporcular yetiştirmekten başka gayemiz yok. Kurumumuz kulüplerin futbolun içinden gelen insanlar tarafından yönetilmesi gerektiğini en iyi şekilde kamuoyuna gösteriyor. Duyarlıyız bir kulübüz ve ülkemize, milletimize elimizden geldiği kadar her türlü destek ve hizmeti vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA