Balkes'te Hastalıklar Bel Büküyor

TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor, cuma günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçına gribal enfeksiyon geçiren ve hasta olan 5 oyuncusundan yoksun hazırlanıyor.

Ligin 14. haftasında cuma günü Manisa 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacağı Manisaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Balıkesirspor’da ameliyat olan Muhammet Ali dışında gribal enfeksiyon geçiren Burak Çalık, Okan Alkan, Doğa İşeri, Genero Zeefuik ve Eray İşseven hafta başından bu yana çalışmalara katılamıyor.

Manisaspor maçı öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Can Cangök, "Şanlıurfaspor maçında çok iyi bir futbol ile 2 puanı kaçıran taraf Balıkesirspor oldu. Bu kaçırdığımız 2 puanı Cuma günü oynacağımız Manisaspor karşısında telafi edeceğiz. Hafta başından bu yana takımım gribal enfeksiyon nedeni ile Burak, Okan, Doğa, Zeefuik ve Eray’dan yoksun çalışıyoruz. Kulüp doktorumuz hasta olan oyuncularımızı tedavi ediyorlar. Hasta oyuncularımızın durumu maç saatine kadar belli olacak" dedi.

Balıkesirspor, antrenmanda ısınma hareketleri, 5’e 2 top kapma çalışması, yan top organizsasyonları ve şut çalışmaları gerçekleştirdi. Oyuncuların isabetli şutları ve hırslı çalışmaları teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Kaynak: İHA