Adana Demirspor'da Evkur Yeni Malatyaspor Maçı Hazırlıkları

Defans oyuncusu Anıl Sarak: 'Son iki maçımızı üst seviyede oynayıp, inşallah 6 puan alırsak, ikinci yarıya daha üst sıralarda, daha üst motivasyonla girmiş oluruz'.

TFF 1. Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor'un defans oyuncusu Anıl Sarak, son iki maçtan 6 puan almayı istediklerini kaydetti.

Aytaç Durak Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Anıl Sarak, son iki maçta karşılaşacakları Evkur Yeni Malatyaspor ve Sivasspor'un üst sıraları zorlayan takımlar olduğunu vurgulayarak, 'Zor maçlar olacak ama biz, zor maçlarda daha iyi oynuyoruz. Boluspor maçını 10 kişiye karşı kaybetmek bize yakışmadı. Son iki maçımızı üst seviyede oynayıp, inşallah 6 puan alırsak, ikinci yarıya daha üst sıralarda, daha üst motivasyonla girmiş oluruz.” diye konuştu.

Adana Demirspor'un bir başka defans oyuncusu Tufan Kelleci ise Boluspor maçından galibiyetle ayrılamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor maçına konsantre olmaları gerektiğini belirten Tufan, 'İyi yoldayız, iyi çalışıyoruz. İstekliyiz, zaman zaman iyi de oynuyoruz. Önümüzdeki maçlarda bence mutlaka katkısını alacağız. Benim için Adana Demirspor gibi büyük bir camianın formasını terletmek çok önemli. Bu takım için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum.' açıklamasında bulundu

Adana Demirspor, Aytaç Durak Tesisleri'nde Evkur Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Kaynak: AA