Türkiye Boks Federasyonundan Çevik Kuvvete Destek Ziyareti

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ve beraberindeki heyet, İstanbul’da yaşanan terör saldırısında şehit olanlar için Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulunarak, polislere karanfil verdi.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, beraberindeki heyetle birlikte Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulunarak, polislere karanfil verdi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünden Sorumlu Müdür Yardımcısı Uğur Çelik, Boks Federasyonunun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu elim olaydan sonra milletimizin, halkımızın bize verdiği bu destekten dolayı son derece gururluyuz, onurluyuz. Bu tutumunuz, özellikle spor kulüplerimizin, federasyonlarımızın bu nazik icabetleri bizi fazlasıyla gururlandırıyor, onurlandırıyor, motive ediyor. Gerçekten her daim umarız ki bir daha böyle olaylar yaşamayız ancak normal zamanlarda da kapımız her zaman sizlere açık. Arkadaşlarımızın çalışma şevkinin artışında, vatana millete bağlılıklarının yenilenmesinde büyük etki sağlıyor. Normal rutin zamanlarda da, hatta müsabakalarda da birlikteliğimizi, kol kola olduğumuzu, omuz omuza olduğumuzu tüm dünyaya gösterme fırsatını her daim yakalayalım, her daim gücümüzü kudretimizi tüm dünyaya haykıralım” şeklinde konuştu.



“Türk milleti sizlerle iftihar ediyor”

Gözgeç ise İstanbul’daki saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralılar için acil şifalar dileyerek, “İstanbul’da haince bir saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimizin ve şu anda tedavi altında bulunan yaralılarımızın hatırasına ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılara sağlık ve sıhhat diliyorum. Türkiye Boks Federasyonu ve bizim kardeş kulübümüz Etimesgut Futbol Kulübüyle birlikte kahraman polislerimizin yanında olmak istedik. Türk milleti sizlerle iftihar ediyor. Sizler yalnızca 15 Temmuz’da değil, yalnız 10 Aralık’ta değil, Cumhuriyet kurulduğundan beri, polis teşkilatı kurulduğundan beri her zaman her yerde göstermiş olduğunuz kahramanlıklara bir kez daha destan yazarak, bir kez daha Türk milletinin kalbinde büyük bir yer edindiniz. Bütün spor camiası adına, federasyonumuz adına sizleri yürekten tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA