Motosiklet Tutkunları Tavşanlı'da Buluştu

Motosiklet tutkunları, Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir araya geldi.

Tavşanlı ilçesinde yeni yapılan parkurda antrenman yapmak üzere ilçeye gelen Kütahyalı motosiklet grubu arkadaşlarıyla Şenol Düğün Salonu’nda kahvaltıda buluştular.

Kahvaltı sonrası motosikletliler, Kuruçay beldesinde motosikletliler için yapımı tamamlanan pist alanında antrenman yaptılar.

Kütahyalı 66 yaşındaki Mehmet Sarı, “ Son 6 yıldan bu yana Moto Kros, Enduro ve Süper Enduro’ya gençlerle birlikte katılıyorum. Şunu kanıtlamak istiyorum, yaşın spora mani olmadığını kanıtlıyoruz. Kütahya’ya 2009 yılında Enduro’da kupa aldık ve sonrasında devamı geldi. Bizler Afyon kadar olamıyoruz. Onlar 21 günde hem kros, hem Enduro hem Süper Enduro parkuru yaptılar” diye konuştu.

Kütahya Motosiklet Kulüp Başkanı Hakan Tunç ise, “Kütahya’dan Tavşanlı ilçesine ziyarete geldik. Beraber eğlenmek ve spor yapmak için geldik. Tavşanlı’da bu arkadaşlara destekçi olunmasını istiyoruz. 25’e yakın lisanslı motosiklet yarışçılarımız var. Tavşanlı’dan da yarışmalardan derece alacak arkadaşların olduğuna inanıyoruz. Fakat öncelikle bu arkadaşlara her yönüyle destek olunması gerekiyor. Bizler Kütahya olarak her zaman yanlarındayız” dedi.

(Tİ - EFE)

Kaynak: İHA