Kaymakam Güven Masterler Takımı İle Bir Araya Geldi

Ege Masterler Liginde 2016-2017 futbol sezonunda Kula’yı temsil eden Ege Masterler Takımının yönetimi ve sporcuları Kula Kaymakamı Murat Güven ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıda konuşan Ege Masterler takımı Başkanı Nazif Burşuk, “Ege Masterler Liginde Kula’yı temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu sezon ilk yılımız Kula’daki 40 yaş üstü futbol oynayan arkadaşlarımız ile bir araya gelerek takımı kurduk. Bugüne kadar Sayın Kaymakamımızın ilgilerine ve desteklerine teşekkür ederim. İnşallah hep birlikte ligde başarılı olacağız. Ayrıca İçişleri bakanlığı Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü’ne ataması olan Kula Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar dileriz." dedi.

Kaymakam Murat Güven ise, “2 yıldır Kula ilçesinde görev yapıyorum. Masterler takımının kurulması biraz geç kalınmış. Güzel bir birliktelik ile takım kurulmuş. Ben de takımda yer almaktan mutluyum. Biliyorsunuz görevler gelip geçici dostluklar baki. Atamamız yapıldı Kula’dan ayrılıyoruz ama kalbimiz Kula’da. İnşallah bu birlikteliğinizi korursunuz ve başarılarınızı takipçisi oluruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA