Göztepe Kupada Moral Buldu

Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, aldıkları bu galibiyetle moral bulduklarını ifade ederek, ligde Yeni Malatyaspor’u da yenerek tekrar çıkışa geçmek istediklerini kaydetti.

TFF 1. Lig’de deplasmanda karşılaştığı rakibi Sivasspor’a 2-0 mağlup olan Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası’nda 2-0 galip tamamladığı Yeni Amasyaspor maçıyla moral buldu.

"Pozisyonlara girerek iki gol bulduk"

Ziraat Türkiye Kupası F Grubunda 2’de 2 yaparak lider konumda bulunan Göztepe’nin Teknik Direktörü Okan Buruk, “Yeni Amasyaspor’un gruptaki ilk maçında Başakşehir’e karşı çok iyi bir oyun sergiledik. Topa sahip olarak gol bulmak istedik. İlk yarıda bunu pek başaramadık ama ikinci yarı biraz daha rakip kaleye giderek, pozisyonlara girerek iki gol bulduk” dedi.



"Güzel bir galibiyet olduk"

Bölgesel Amatör Lig takımı olmasına rağmen çok pozitif bir oyun sergilediğini söylediği Yeni Amasyaspor’u tebrik eden Buruk, “Grupta yolumuza devam etmek adına güzel bir galibiyet oldu. Grubu iyi bir şekilde tamamlayarak bir üst tura çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

“Bu galibiyet takımdaki olumsuz havayı yok etti” diyen Buruk, “Cumartesi günü ligde İçel İdmanyurdu’nu da yenerek tekrar çıkışa geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Biletler satışa çıktı

Göztepe’nin TFF 1. Lig’in 15. haftasında evinde İçel İdman Yurdu’nu konuk edeceği karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. Karşılaşmanın bilet fiyatları, VIP Tribün 70 TL, Numaralı Tribün 37 TL, Maraton Tribün 20 TL, Kale Arkası 15 TL olarak belirlendi. Biletler, www.passo.com.tr internet adresinden, Bornova Stadı gişelerinden ve N-Kolay noktalarından temin edilebilecek.

Kaynak: İHA