Foçalı Minik Şampiyondan Kaymakama Madalyalı Uğurlama

İzmir’in Foça ilçesinde yaşayan 7 yaşındaki minik karateci Kaan Yüksel, katıldığı tüm şampiyonalarda kendisine destek veren ve başka bir yere atanan Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge’yi kazandığı madalyalardan birini armağan ederek uğurladı.

Foça Reha Midilli İlkokulu 2. sınıf öğrencisi minik karateci Kaan Yüksel (7), babası ve aynı zamanda antrenörü olan Kudret Yüksel ile tayini çıkan Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge’ye veda ziyareti yaptı. Minik karateci, Kaymakam Ulugölge’nin sürekli kendisine destek olması nedeniyle teşekkür etti ve madalyalardan birini verdi. Ulugölge, bu hediyeyi ilk başta kabul etmese de minik Kaan’ın ısrarına dayanamadı.

Kaymakam Ulugölge, "Kaan katıldığı bütün yarışmalarda bizi mutlu eden dereceler aldı. Kendisinin gelecekte hem ilçemiz için, hem Türk Milli Takımı adına çok önemli başarılara imza atacağına eminim. Kaan’da o inanç var, kararlılık var. Babasında da he babada olmasını arzu ettiğimiz spora teşvik edici yapı var. Kendisini de ailesini de tebrik ediyorum, ömür boyu başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA