Dünya Şampiyonu Milli Boksörden Çevik Kuvvete Anlamlı Ziyaret

Milli sporcu Çevik Kuvvet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Rusya’da yapılan Dünya Gençler Boks Şampiyonası’nda Dünya Şampiyonu olan Milli Boksör Tuğrulhan Erdemir, Antrenörü Kıvanç Buru ile birlikte Çevik Kuvvet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Çevik Kuvvet Müdürü Yaşar Önal’a başsağlığı dileklerinde bulunarak Türk Bayrağı verdi.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde Milli sporcu Tuğrulhan Erdemir, ile bir süre sohbet eden Önal, daha sonra Erdemir ile birlikte Çevik Kuvvet polisleriyle bir araya geldi. Erdemir, polislerle tek tek görüşerek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Milli sporcu Tuğrulhan Erdemir, “Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. İstiklal Marşımızı okuttuk. Bu son zamanlarda ülkemize yapılan hain saldırıda biz halk olarak polisimizin, askerimizin şehitlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek istedik. Allah şehitlerimiz rahmet eylesin” diyerek yanında getirdiği Türk Bayrağını Müdür Yaşar Önal’a öperek teslim etti.

Türkiye’nin rakipleri karşısında büyük başarılar gösterdiklerini ifade eden Antrenör Kıvanç Buru, “Biz rakiplerimize Türk’ün gücünü gösterdik. Tabi Türk’ün karşında duramayacaklarını bildikleri için bu kahpece, haince, kalleşçe saldırıları yapıyorlar. Biz her zaman polisimizin, askerimizin ve şehitlerimizin yanında olduk. Başınız sağolsun” dedi.

Bir süre Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yaşar Önal ile sohbet eden Erdemir ve Buru, daha sonra Çevik Kuvvet Müdürlüğü’nden ayrıldılar.

Kaynak: İHA