Dinar İmam Hatip Ortaokulu Kız Voleybolunda İlçe Birincisi

Dinar İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Müsabakalarında ilçe birincisi oldu.

İlçe Spor Salonunda oynanan Yıldız Kızlar Voleybol Müsabakaları sona erdi.

Dinar İmam Hatip Ortaokulu, Özel Ünal Yılmaz Koleji, Atatürk Ortaokulu ve Başmakçı Atatürk Ortaokulu'nun mücadele ettiği müsabakalarda, rakipleri Ünal Yılmaz Kolejini 3-0, Başmakçı Atatürk Ortaokulunu 3-0 mağlup eden Dinar İmam Hatip Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu ile yaptığı maçı 3-2 kaybetmesine rağmen elde ettiği puanlarla ilçe birincisi oldu.

Dinar İmam Hatip Ortaokulu Kız Voleybol Takımı, elde ettiği bu başarıyla Afyonkarahisar'da yapılacak il birinciliği müsabakalarında ilçeyi temsil etme hakkı kazandı.

Okul Müdürü Mehmet Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dinar İmam Hatip Ortaokulu olarak ders başarısının yanında, sosyal, kültürel sportif yönden de öğrencilerin başarılı olması için gayret ettiklerini söyledi.

Hedeflerinin başarılı, erdemli, sosyal yönden gelişmiş, vatansever, iyi insanlar yetiştirmek olduğunu ifade eden Çetin, 'Sosyal ve sportif faaliyetler de öğrencilerimizin gelişmesi için çok önemli. Bu yüzden TEOG başarısını yanında bu tür başarılarımız da mutlaka olmalı.' dedi.

Kaynak: AA