Atletizm Milli Takımı'ndan Polise Moral Ziyareti

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve Kros Milli Takımı, Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanı Fatih Çintimar ile Kros Milli Takımı, Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre Çintimar, genel sekreter Fahrettin Yıldız ve sporcular, İstanbul'da yaşanan terör saldırısının ardından, emniyet görevlilerine moral vermek için Ankara Çevik Kuvvet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Çintimar, şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, 'Bu hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacak. Milletimiz, emniyet güçlerimizle bütünleşerek gereken cevabı en güzel şekilde verdi.' ifadelerini kullandı.

Ziyarette takım adına söz alan milli atlet Özlem Kaya ise 11 Aralık'ta İtalya'da yapılan Avrupa Kros Şampiyonası'ndan hemen önce haberini aldıkları saldırının şokunu yaşamalarına karşın, yarışmaya çıktıklarını ve şehitler için koştuklarını belirtti. Kaya, Avrupa şampiyonluğunu şehitlere adadıklarını kaydetti.

Kros Milli Takımı, binaya girişte kendilerini karşılayan polislere karanfil vererek başsağlığı mesajlarını iletti ve dayanışma mesajı verdiler. Çintimar da kafile adına, Ankara Çevik Kuvvet Müdürlüğüne anı olarak Kros Milli Takımı sporcularının imzaladığı formayı hediye etti.

Kaynak: AA