Alıcık Yaralanan Oyuncunun Başına Dikiş Attı

Nazilli Belediyespor'un onursal başkanı ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bir karşılaşmada kafasından yaralanan oyuncunun başına dikiş attı.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'un onursal başkanı ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, geçen hafta oynanan bir karşılaşmada kafasından yaralanan oyuncunun başına dikiş attığı görüntüyü, sosyal medya hesabından paylaştı.

Alıcık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nazilli Şehir Stadı'nda geçen hafta oynanan Sivas Belediyespor maçının ardından oyuncuların soyunma odasına gittiğini, galip gelen takımını kutlamak isterken maçta kafasından yaralanan Mehmet Ersavaş'ın tedavi edildiğini gördüğünü söyledi.

Daha önce sağlıkçı olduğu için oyuncunun başına kendi elleriyle dikiş attığını anlatan Alıcık, 'Daha önce de sağlık memuru olarak çalıştığım için oyuncumuzun başına kendim dikiş atmak istedim. Nazilli Belediyespor sevgisi ve sevdası apayrı bir sevgidir ve olaydır. Ben Nazilli Belediyespor ile yatıp kalkıyorum.' dedi.

Tedavi görüntülerinin amatör bir kamerayla çekildiğini belirten Alıcık, daha sonra bu görüntüleri alarak kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığını ve herkesten olumlu yorumlar aldığını kaydetti.

Kaynak: AA