Adanalı Sporcular Milli Takımda

Türkiye Tenis Federasyonu’nun (TTF), Genç Senyörler (Young Seniors) milli takım belirleme müsabakalarında Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nden (ATDSK), 3 sporcu milli takımda yer aldı.

ATDSK’da 5-11 Aralık tarihlerinde yapılan tenis milli takım müsabakaları çekişmeli maçlara sahne oldu. TTF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Erkan Çağlayan’ın da takip ettiği müsabakalar sonunda ATDSK sporcuları da üstün başarı gösterdi. Genç Senyörler 35+ Milli Takımı’nın 4 kişilik kadrosundan ilk 3’ü ATDSK sporcuları Nasrettin Yıldız, Ferhat Akkaya ve Mehmet Şimşek oldu. Müsabakalara İstanbul’dan ferdi katılan Lebit Umut Yurtoğlu da 4’üncü sporcu olarak takımda yer aldı.

Organizasyon Cape Town’da

19-24 Mart 2017 tarihlerinde Güney Afrika’nın başkenti Cape Town’da düzenlenecek Genç Senyörler Dünya Takım Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan ATDSK’lı milliler, “Tenis milli takımda yer almak bizleri mutlu etti, gururlandırdı. Dünya şampiyonasında da ülkemizi ve memleketimizi en iyi şekilde temsil etmek için çabalayacağız” dediler.

"Başarılı raketler Adana’dan, kulübümüzden çıkıyor"

Erkeklerde 35+ milli takımının kaptanı ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin de, “Şampiyonlar, başarılı raketler Adana’dan, kulübümüzden çıkıyor. Milli takımda yer alan tüm sporcularımızı kutluyorum. Türkiye’nin farklı illerinden gelen tenis tutkunlarının buluştuğu, böylesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmak da çok önemli. Bu organizasyondan alnımızın akıyla, başarıyla çıktık. Bu ayın son haftası yapılacak 12 Yaş Milli Takım Belirleme Müsabakaları ile 2016’yı tamamlayacağız. Yeni yılda da hedefimiz yeni başarılar ve şampiyonluklar olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA