Samsunspor, Giresunspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Sportif direktör Zeren: 'Son haftalarda iyi oynamamıza rağmen kazanamıyoruz. Puana ve galibiyete çok ihtiyacımız var'

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 19 Aralık Pazartesi günü deplasmanda yapacağı Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı.

Karadeniz ekibi, antrenör İlker Püren yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'ndeki antrenmanda, kültür fizik hareketleri ve ısınma koşusu yaptı. Ardından salonda geçen futbolcular, burada da kondisyon çalışması gerçekleştirdi.

Sportif direktör Coşkun Zeren, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

Ligde düşme potası içinde bulunduklarına dikkati çeken Zeren, alt sıralardaki takımların puanlarının birbirine çok yakın olduğunu belirtti.

Eskişehirspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ancak maçı kazanamadıklarını dile getiren Zeren, 'Giresunspor ise ligde kazandı. Bizim açımızdan zor bir maç olacak. Son haftalarda iyi oynamamıza rağmen kazanamıyoruz. Puana ve galibiyete çok ihtiyacımız var. Ligin son 2 maçından alacağımız puanlar bizi 2. devre daha farklı hedeflere yönlendirecektir. Bu açıdan çok önem verdiğimiz bir maç.' ifadelerini kullandı.

Zeren, alacakları ödenmediği gerekçesiyle serbest kalmak için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuran Mustafa Sevgi, Fatih Kılıçkaya ve Hasan Kılıç'a ödemenin yapıldığını, Muharrem Efe'ye de hafta sonuna kadar ödeme yapılacağını kaydetti.

Kaynak: AA