Maçın Ardından

Boluspor Teknik Direktörü Çapa: 'Yaklaşık 23 günlük süre içerisinde 7 karşılaşma oynamamız gerekiyor. Hedefimiz, bu süreci en az kayıpla tamamlamak' Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Gündoğdu: 'Boluspor bizden daha arzulu ve istekli oynadı'

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 2. hafta maçında konuk ettiği Darıca Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup eden Boluspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, 'Yaklaşık 23 günlük süre içerisinde 7 karşılaşma oynamamız gerekiyor. Hedefimiz, bu süreci en az kayıpla tamamlamak.' dedi.

Çapa, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmada ligde daha az süre alan oyunculara fırsat verdiğini, karşılaşma boyunca onların istek ve arzularını gördüğünü söyledi.

Takım olarak iyi bir görüntü sergilediklerini belirten Çapa, 'Maçta 1-0 geriye düştükten sonra vermiş olduğumuz reaksiyon da çok iyiydi. Altyapıdan gelen arkadaşlarımıza da oynama şansı verdik. Onlar da bizi gelecek için umutlandırdı. Bu da en az skor kadar bizi mutlu etti.' diye konuştu.

Bugünkü karşılaşmayı unutup, yarından itibaren ligde 17 Aralık Cumartesi günü oynayacakları Şanlıurfaspor karşılaşmasına odaklandıklarını vurgulayan 48 yaşındaki teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

'Devre arasına kadar bu şekilde devam ettirmek istiyoruz. Yoğun bir maç trafiği içindeyiz. Yaklaşık 23 günlük süre içerisinde 7 karşılaşma oynamamız gerekiyor. Hedefimiz, bu süreci en az kayıpla tamamlamak. Bugün oynayan arkadaşlarımıza da göstermiş oldukları iyi niyetten ve mücadeleden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.'

- Darıca Gençlerbirliği cephesi

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Galip Gündoğdu ise maçta Boluspor'un kendilerinden daha fazla kazanma isteğinde olduğunu dile getirerek, 'Biz ilk devreyi dengeli geçtik, ikinci yarı oyunu dengelemek istedik ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Sonuçta Boluspor bizden daha arzulu ve istekli oynadı.' yorumunu yaptı.

Kaynak: AA