İnegölspor Kupa'da Moral Arıyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın 3. Lig ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor ile karşılaşacak olan İnegölspor, mücadeleyi kazanarak grupta iddialı duruma gelmek ve moral bulmak istiyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta son 6 maçta 2 mağlubiyet ve 4 beraberliğe imza atarak galibiyete hasret kalan bordo-beyazlılar, üzerindeki kara bulutları kupa galibiyeti ile dağıtmak istiyor. Halide Edip Adıvarspor ve ardından ligdeki rakiplerinden Sarıyer’i saf dışı bırakarak gruplara kalma başarısı gösteren İnegölspor, Süper Lig ekipleri Kasımpaşa ve Çaykur Rizespor ve 3. Lig ekibi Sancaktepe Belediyespor ile birlikte B Grubu’nda yer aldı.

B Grubu ilk maçında konuk olduğu Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’a Ali Aytemur’un kendi kalesine, Tuszynski (2), Oğuz Han Aynaoğlu ve Recep Niyaz’ın golleri ile 5-0 yenilen bordo-beyazlılar, ikinci maçta yarın saat 12.00’de 3. Lig 1. Grup’ta 38 puanla lider durumda bulunan Sancaktepe Belediyespor’u konuk edecek.

İnegölspor’un İnegöl Şehir Stadyumu’nda karşılaşacağı Sancaktepe Belediyespor maçı seyircili oynanacak. Bordo-Beyazlıların Eyüpspor maçında aldığı seyircisiz oynama cezası hafta sonu oynanacak 1461 Trabzon maçında uygulanacak.

Kaynak: İHA