Basketbolda Maçın Ardından

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Markovic: 'Yapmak istediğimiz her şeyi sahada uyguladık' Umana Reyer Başantrenörü Raffaele: 'Pınar Karşıyaka galibiyeti hak etti'.

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda İtalyan ekibi Umana Reyer'i 99-59 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Nenad Markovic, yapmak istedikleri her şeyi sahada uyguladıklarını bildirdi.

Markovic, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, öncelikle bütün oyuncularını tebrik etti. Anadolu Efes maçından sonra böyle bir performans göstermenin kolay olmadığını kaydeden Markovic, sakatlığı bulunan Soner Şentürk dahil müsabakaya 8 kişi ile hazırlandıklarını kaydetti.

Markovic, Umana Reyer karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, şöyle konuştu:

'İyi savunmayla enerjimizi yüksek tuttuk ve kolay sayı bulduk. Yapmak istediğimiz her şeyi sahada uyguladık. Rakibimiz üst üste 10 maçını kazanmıştı ve geçen hafta Avrupa Ligi ekibi Milano'yu yenmişti. Anadolu Efes'e karşı aldığımız mağlubiyetten sonra nasıl oynayacağımız hakkında şüphem vardı. Ancak rakibimiz bu müsabakaya hazır değildi. Taraftarımızın verdiği enerjiyi sahaya yansıttık.'

Umana Reyer Başantrenörü Walter de Raffaele ise İtalya Ligi'nde zorlu bir haftayı geride bıraktıklarını vurgulayarak, 'Pınar Karşıyaka galibiyeti hak etti. Bu maçı kaybettik, önümüzdeki maçlarımıza odaklanacağız.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA