20-0 Yenilen Takıma Moral Primi

Ordu 1. Amatör Küme müsabakasında rakibi Ulubey Belediyespor’a 20-0 yenilen Kabataşspor’a Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından moral amaçlı prim verildi.

Ordu 1. Amatör Küme’de Kasım ayında Ulubey’de oynanan Ulubey Belediyespor-Kabataşspor müsabakası, Ulubey Belediyespor’un 20-0 üstünlüğü ile sona erdi. Kendisi de eski amatör bir futbolcu olan Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, "Amatör maçta bu skor abartılı oldu. Rakibe fazla gol atıldı" diyerek takımın primlerini keseceğini açıklamıştı.

Olayın ulusal basına yansıması üzerine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kabataşspor’a moral primi vereceklerini açıkladı.

Yılmaz, Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında yaptığı açıklamada, “Rakip takıma 3-5 gol atarsın ama ondan sonrası insafsızlık. Amatör kulüplerde neredeyse tüm belediyelerimizin takımları var. Dolayısıyla 20-0’lık fark biraz abartılı olmuştur. Biz de 20-0 yenilen Kabataşspor’a birazda moral olsun diye prim vereceğiz” açıklamasında bulunmuştu.

"GEREK ALT YAPI GEREKSE MALZEME DESTEĞİ YAPACAĞIZ"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Kabataşspor Başkanı Erol Yardibi başta olmak üzere teknik heyet ve futbolcuları kabul etti. Kulüp Başkanı ve futbolcularla sohbet eden Başkan Yılmaz, takıma malzeme desteği vereceğini söyledi.

Futbolculara dağıtılacak prim zarfını Başkan Erol Yardibi’ne veren Başkan Yılmaz, “Bir amatör maçta fazla gol atmak suretiyle yenilen Kabataşspor’un mağduriyetini ulusal basın vasıtasıyla duymuştuk. O maçın ardından yaptığımız Meclis toplantısında yenilen takıma motivasyon amaçlı prim vermeyi kararlaştırmıştık. Prim nakit desteğini içeren zarfı kulüp başkanımıza verdik. Kendisi tüm futbolculara dağıtacak. Futbolcularımızın motivasyonuna katkı verebildiysek ne mutlu bize. Ayrıca Kabataşspor’a gerek alt yapı gerekse malzeme desteği yapacağız” dedi.

Kabataşspor Kulüp Başkanı Erol Yardibi, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a gösterdiği ilgi ve verdiği destek ve moral sebebiyle teşekkür etti.

Kaynak: İHA