Ünlü Spiker Levent Özçelik Malatyaspor Basınıyla Buluştu

TRT Spor Spikeri Levent Özçelik, “Yerel basında Malatya gücü olan illerden birisi” dedi.

Düzenlenen etkinliğe Yeni Malatyaspor yöneticileri Aziz Yalçınkaya, Ahmet Güler, Remzi Uğur, Ednan Çoban ve Malatya spor basını katıldı.

TSYD Malatya Temsilciliği tarafından bir otelde düzenlenen söyleşiye katılan ünlü spikeri Levent Özçelik, “Burada daha önce sıkıntılar yaşanmış sanırım. Bunlar günlük sıkıntılar. Sonuçta TRT’de görev yapan spikerlerin hepsi TRT terbiyesi almıştır. Yapmış oldukları hata eğer varsa da bunda herhangi bir kasıt olması söz konusu değildir. O gün itibariyle öyle algılanmıştır. Belki biraz sürçü lisan olmuştur. Sonuçta her takıma, herkese belli mesafede dururuz, durmak zorundayız. Her gittiğimiz yerin, her gittiğimiz şehrin rüzgarına göre davranırsak bizim ülkede dolanma şansımız olmaz. Bizim alnımız ak, bağrımız açık her türlü stada gireriz, çıkarız” dedi.

Yeni Malatyaspor zirve mücadelesi veriyor ancak tribünler genelde boş”

1. Lig’de tribünlerin büyük bir bölümünün boş olmasının, Yeni Malatyaspor’un taraftar sıkıntısı yaşamasının önemli bir sorun olduğunu kaydeden Levent Özçelik, “Tribünler geçmiş yıllara oranla boş. TFF 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Malatyaspor gibi ekipler zirve mücadelesi veriyor ancak tribünler genelde boş. Birde Eskişehir, Göztepe ve Adana Demirspor gibi takımların taraftar kitlesi var. Tribünlerin boşalması futbolun başlıca sorunudur. Futbolseverleri tribünlere çekmek için kampanyalar yapılmalı. Ailelerin maçlara gelmesi için hep birlikte çalışmalıyız” diye konuştu.

Kaynak: İHA