Şehitler Anısına Futbol Turnuvası

Orhaneli- Keles- Büyükorhan-Harmancık ve Osmangazi ilçesine bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği (DAĞ-DER) ile Dağ-Gücü takımının organizasyonu ile düzenlenen ''Dağ Yöresi Şehitleri Halı Saha Futbol Turnuvası'' sona erdi.

Yaklaşık iki ay önce 32 takımın katılımı ile başlayan turnuva, Bursa Merinos Stadı'nda oldukça yoğun bir katılım ile yapıldı. Final müsabakasına DAĞ-DER Genel Başkanı Prof. Dr. Ali Kaya, Orhaneli-Keles-Harmancık ve Büyükorhan Belediye Başkanları, ilçe başkanları, dağ yöresi derneklerinin başkanları, dağ yöresinde şehit olan şehitlerin aileleri ve çok sayıda futbol sever katıldı.

Final müsabakasından önce Söğüt Derneği ile Koz-Der arasında oynanan üçüncülük, dördüncülük müsabakasında rakibini 7-1 lik farklı bir skor ile yenen Söğüt Derneği turnuva üçüncüsü oldu. Finalden önce şehitler anısına mevlit okundu. Finalde Belenören Derneği ile Karıncalı Derneği karşılaştı. Rakibini her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 yenen Belenören Derneği turnuvanın şampiyonu oldu.

Final karşılaşmasının ardından turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri protokol tarafından verildi. Şehit ailelerine de yine günün anısına birer plaket takdim edildi.

Kaynak: AA