Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için flaş sözler!

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Antalyaspor- Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için flaş sözler!
Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Antalyaspor- Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirirken sarı lacivertler için çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

DEVAMLILIK PROBLEMİ VAR


Fenerbahçe kısır takım. Alper'in ortası yok. Ya iyi ya kötü. Sow'un çalımı, hızı, şutu soru işareti. Lens'in devamlılık problemi var. Çıkarken baktım 50 topun 11'ini isabetli kullanmış.

F.BAHÇE'NİN POZİSYONU YOK!

Fenerbahçe'nin ilk 7 maçtaki kötü gidişatı ve kaybedilen puanlar su yüzüne çıktı. Fenerbahçe'nin 1-0'a kadar Lens'in kafa vuruşu dışında pozisyonu yok.

PAPATYA FALI GİBİ!


Josef ile Mehmet Topal'ın haftaya ne oynayacağını biliyoruz ama Alper'i bilmiyoruz. Ne yapacağı belli değil. Papatya falı gibi. Seviyor, sevmiyor...

F.BAHÇE'NİN 1. SANTRFORU YOK!

Van Persie'nin 3 maç oynama garantisi yok. Fenerbahçe bu lüksü kaldırmaz. Sezon başından beri hiç 1. santrforları olmadı.

SOW'UN RÖVEŞATASI HAKKINDA...

Herkes 20 yıl sonra Moussa Sow'u röveşata ile hatırlayacak. Yine attı ama bu tür kritik röveşata pozisyonlarında hakem hocalarının 5'e 5 ayrılacağını düşünüyorum. Bu arada röveşata büyük bir meziyet ama Sow'un daha başka şeylerinin de olması lazım.

ŞAMPİYONLUĞA ORTAK OLAMADILAR


Fenerbahçe deplasmanda formatı ve oyuncuları değiştirmeli. Fenerbahçe üst üste 5 maç kazandı hala şampiyonluğa ortak olamadı. Oyuncuların yapısından ve devamlılığından Fenerbahçe'nin ideali olamıyor.