Karacabey Birlikspor'un Yeni Teknik Direktörü Alpaslan

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Karacabey Birlikspor'da teknik direktörlük görevine Mehmet Erdal Alpaslan getirildi.

Alpaslan, Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, Karacabey Birlikspor As Başkanı Fahrettin Dengiz ve Karacabey Birlikspor yöneticiler ile bir araya gelerek, sezon sonuna kadar olan sözleşmeyi imzaladı.

Törende konuşma yapan Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, ligin en önemli teknik adamları arasında yer alan ve vizyon sahibi bir isim olan Mehmet Erdal Alpaslan ile anlaştıklarını, iki taraf adına hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

Teknik direktör Alpaslan ise Başkan Uğur Koçak ve Yönetim Kurulunun samimi ve özverili yaklaşımlarından memnuniyet duyduğunu belirterek, şunları dile getirdi:

'Karacabey Birlikspor'un samimi, istekli ve içten bir ekibi olması bizi daha fazla heyecanlandırıyor. Karşılıklı istişarelerle, birlik ve beraberlikle şu anda bulunulan mevcut durumdan daha iyi yerlere getireceğimiz, sportif anlamda başarılı bir ortam yaratabileceğimiz, iyi sonuçlar alabileceğimiz bir süreç olacağını düşünüyorum. Uzun zamandır çalışmama rağmen bu kadar samimi duyguları ve yönetim kadrosunu bir arada hiç görememiştim. Bize gösterilen bu teveccühe de sahada cevap vererek, Karacabey Birlikspor'umuzu layık olduğu yere getireceğiz.'

Teknik Direktör Mehmet Erdal Alpaslan'ın yanı sıra yardımcıları Kerem Satılmış ve Tayfun Kalafat, kaleci antrenörü Adem Meşli de Karacabey Birlikspor'a imza atarak göreve başladılar.

Ayrıca, Karacabey Birlikspor'da İlhan Aslanoğlu, Samet Yüksel ve Metehan Bayrakçı’nın takımdan gönderildiği belirtildi.

Mehmet Erdal Alpaslan'ın, antrenörlüğe 2003 yılında Bakırköyspor takımında başladığı, sırasıyla Kahraman Maraşspor, Zeytinburnuspor, Hatayspor, Yozgatspor, İstanbulspor, Pendikspor, Batman Petrolspor ve Tekirdağspor takımlarında görev yaptığı belirtildi.

Kaynak: AA