'Kağıt Üzerinde Avantajlı Durumdayız'

Beşiktaş Kulübünün yöneticisi Torunoğulları:'Gönlümden geçen Manchester United idi ama olmadı, İsrail takımını çektik. İnşallah iyi bir sonuç alırız ve gidebildiğimiz yere kadar gideriz' 'Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz'

Beşiktaş Kulübünün yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda İsrail'in Hapoel Beer-Sheva takımıyla eşleşmelerinden memnun olduklarını belirterek, 'Kağıt üzerinde avantajlı durumdayız.' dedi.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Torunoğulları, 'İyi bir kura, diyebiliriz. Gönlümden geçen Manchester United idi ama olmadı, İsrail takımını çektik. İnşallah iyi bir sonuç alırız ve gidebildiğimiz yere kadar gideriz.' diye konuştu.

Torunoğulları, 'Oynamadan bir şey demek zor. Kağıt üzerinde avantajlı durumdayız. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz.' ifadesini kullandı.

Kura çekimine yakasında Türk bayrağı rozeti ve siyah kurdele ile katılan Torunoğulları, İstanbul'daki terör saldırısıyla ilgili 'Cumartesi günü terör eylemi bizi gerçekten üzdü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Çok kötü bir olaydı. İnşallah bu tür olaylar yaşamayız. Dik durmak zorundayız.' şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın ilk karşılaşmasını deplasmanda oynayacağı son 32 turunda maçlar, 16 ve 23 Şubat 2017'de yapılacak. Final maçı ise 24 Mayıs 2017'de İsveç'in başkenti Stockholm'deki Friends Arena'da oynanacak.

Kaynak: AA