Erzincan'da Galatasaray Heyecanı

Spor Toto 3. Lig temsilcisi Anagold 24 Erzincanspor, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 2. haftasında 14 Aralık'ta sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak Erzincan Belediye Başkanı Başsoy: 'Hedefimiz, Galatasaray'ı Erzincan'da yenmektir'

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 2. haftasında sahasında Galatasaray'la karşılaşacak Spor Toto 3. Lig takımı Anagold 24 Erzincanspor, sarı-kırmızılı ekibi yenmenin hesaplarını yapıyor.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Erzincan temsilcisinin Galatasaray ile 14 Aralık Çarşamba günü yapacağı maç, kentte gündem konusu oldu.

Galatasaray'ı 13 Şubat Stadı'nda, ağırlayacak Anagold 24 Erzincanspor, tarihinde ilk defa sarı-kırmızılı ekip ile karşılaşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzincan'ın ilk kez kendi sahasında İstanbul'un üç büyük takımından biri olan Galatasaray'ı misafir edeceğini söyledi.

Galatasaray'ı ağırlamanın çok sevindirici ve heyecan verici bir durum olduğunu ifade eden Başsoy, şöyle konuştu:

'Bu çok sevindirici bir şey, çünkü iyi bir performans gösterdik. 24 Erzincanspor olarak gruplara kaldık. Grup maçlarından sonra da inancımız ve güvenimiz tam. Tabii ki büyük takımlarımızın ekonomik güçleri, ellerindeki sporcu ve diğer imkanları, bizim gibi 3. Lig'de olan takımlara göre çok daha avantajlı ama hedefimiz Erzincan'da Galatasaray'ı yenmektir. Hedefimiz budur. Bütün takımlar sahaya galibiyet için çıkar.'

Anagold 24 Erzincanspor'un eski futbolcusu Mehmet Ekici, Erzincan temsilcisinin gruptan çıkma şansını yüksek bulduğunu ileri sürerek, 'Takımımızın futbolcuları çok gayretli. Galatasaray yedek kadrosuyla kente geldiğinde puan alabileceğimiz bir durum ortaya çıkacak.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA