Best Balıkesir'in Galibiyet Hasreti Bitti

Balıkesir temsilcisi, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'i yenerek sezonun ilk galibiyetini elde etti Kulübün basın sözcüsü Karaduman: 'Bu maç bize moral, motivasyon sağladı. Bu kırılma noktasını yakalayacağımızı biliyorduk'

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasında Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'i 82-69 yenen Best Balıkesir, galibiyet hasretini sonlandırdı.

Ligde henüz maç kazanamayan Halk Enerji TED Ankara Kolejliler ile Ankara Spor Salonu'nda karşı karşıya gelen Balıkesir temsilcisi, 9 maçlık mağlubiyet serisinin ardından sezonun ilk galibiyetini elde etti.

Ligde 10 haftalık periyodu geride bırakan Balıkesir takımı, 11 puanla 15. sırada bulunuyor.

Best Balıkesir, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Balıkesir Yeni Spor Salonu'nda 18 Aralık Pazar günü Muratbey Uşak ile karşı karşıya gelecek.

- 'Şehir bizden böyle bir patlama bekliyordu'

Kulübün yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Hüseyin Karaduman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Halk Enerji TED Ankara Kolejliler maçının çok zor geçtiğini söyledi.

Yeni bir başlangıç yapmak için deplasmandaki maça çok iyi hazırlanarak çıktıklarını belirten Karaduman, şunları kaydetti:

'Bu başlangıcı yapmak Ankara'da kısmet oldu. Dolayısıyla bu maç bize moral, motivasyon sağladı. Bu kırılma noktasını yakalayacağımızı biliyorduk. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu hafta seyircimiz önünde Muratbey Uşak ile oynayacağız. Bu maçta da galip gelip seri yakalamak istiyoruz. Yeni transferlerimiz bu hafta da sahada yer alacak. Şehir bizden böyle bir patlama bekliyordu. Seyircimizin desteğiyle önümüzdeki haftalardan itibaren daha iyi yerlerde olacağız.'

Kaynak: AA