Başkan Sel'den Transfer Müjdesi

AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel, ara transfer döneminde teknik heyetten gelecek rapora göre 4-5 arasında bir transfer yapılacağını belirtti.

Başkan Sel, hafta sonu AFJET Afyonspor’un sahasında karşılaştığı ve 1-0’lık galibiyet ile ayrıldığı Bergama Belediyespor karşılaşmasını İhlas Haber Ajansı’na değerlendirdi. Takımın 90 dakika boyunca çok özverili bir şekilde mücadele ettiğini ve galibiyeti fazlası ile hak ettiklerini ifade eden Başkan Sel, “Ben galibiyette başta futbolcularımız olmak üzere bütün teknik heyetimizi kutluyorum. Özellikle futbolcularımız 90 dakikada ortaya koydukları mücadeleci oyun anlatışı ile bizlerden ve taraftardan tam not aldı. Maç farklı bir skorla bitebilirdi ama nasip tek golmüş. Tek gol bize yinede altın gibi 3 puanı getirerek devre arasına girmemize 1 hafta kala güzel bir moral oldu. Ben bu yüzden futbolcularımıza ve teknik heyete teşekkür ediyorum” dedi.



Taraftarlara transfer müjdesi

Takımda eksik oyuncular olduğunu ama buna karşın yinede güzel bir futbol sahneye koyduklarını ifade eden Başkan Sel, ara transfer döneminde de taraftarlara “transfer” müjdesi verdi. Teknik heyetten gelecek rapora istinaden takımda istenilen mevkilere göre transferler yapacaklarını da kaydeden Başkan Sel, “Devre arasında hocalarımızın vereceği rapora göre transferler yapacağız. Ama ilk yaptığımız istişarelerde orta sahaya bir takviye yapılması mutlaka gerekiyor. Ayrıca giden kalecimiz ve İbrahim Sürgülü’nün yerine mutlaka yapacağız. Ara transfer döneminde takımımıza 4-5 transfer yapmayı planlıyoruz. İnşallah yapacağımız transferler ile daha başarılı bir ikinci yarı bizleri bekliyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA