Andrew Andrews Best Balıkesir'de

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Best Balıkesir, ABD'li oyun kurucu Andrews'i 1 yıllığına kadrosuna kattı Kulübün basın sözcüsü Karaduman: 'Bu tür genç oyuncuların bize fayda sağlayacağını düşünüyorum'.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Best Balıkesir, ABD'li oyun kurucu Andrew Andrews'i transfer etti.

Yakın zamanda eski oyuncusu ABD'li Tre Kelley'i tekrar takıma dahil eden Balıkesir temsilcisi, Andrews ile bir yıllık sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

2016 NBA Draftı'nda seçilemeyen 23 yaşındaki Andrews, yaz ligini Los Angeles Clippers'ta geçirdi. Yaz liginin ardından Charlotte Hornets'ın kadrosuna kattığı genç oyuncu, burada sezon öncesi 3 hazırlık karşılaşmasında şans bulduktan sonra serbest bırakılmıştı.

- 'Bize fayda sağlayacağını düşünüyorum'

Kulübün yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Hüseyin Karaduman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transferlerle kadrolarını güçlendirip üst sıralara tırmanmak istediklerini belirterek, 'Tre Kelley'in ardından bu transferin de bize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Andrews genç bir oyuncu. Bana göre potansiyeli de var. Bu tür genç oyuncuların bize fayda sağlayacağını düşünüyorum. Takıma hemen adapte olacaktır. Uyum sorunu yaşamaz. Önümüzdeki hafta iki transferin de oynama şansı var.' ifadelerini kullandı.

Best Balıkesir Basketbol Kulübü Başkanı Gafur Çoymak da bu hafta elde edilen ilk galibiyetin ardından yapılan transferlerle çıkışa geçmek istediklerini dile getirdi.

Kaynak: AA