Kardemir Karabükspor, Aytemiz Alanyaspor Maçına Hazır

Kırmızımavili ekip, Alexe, Ahmet Şahin, Traore ve Dany'den yoksun kampa girdi.

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın sahasında Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Çamlık Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Igor Tudor yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların teknik çalışma yaptığı belirtildi.

Antrenmana, sakatlığı bulunan Marius Silviu Alexe ile bir yaşındaki oğlu Mikael Chems'in hayatını kaybetmesi nedeniyle ülkesine giden Abdou Razack Traore'nin katılmadığı, yine sakat olan kaleci Ahmet Şahin takımdan ayrı çalışma yaptığı ifade edildi.

Kırmızı-mavililer, antrenmanın ardından, Alexe, Traore, kaleci Ahmet Şahin ile kart cezalısı olan takım kaptanı Dany Nounkeu'dan yoksun, Metin Türker Tesisleri'nde kapma girerek maç saatini beklemeye başladı.

Dr. Necmetti̇n Şeyhoğlu Stadında saat 13.30'da başlayacak maçı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

- Süper Lig'de ilk randevu

Kardemir Karabükspor ile Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya gelecek.

Alt liglerde ve Türkiye Kupası maçlarında birçok defa karşılaşan iki takımdan Alanyaspor'un Süper Lig'de ilk sezonu. Karabük ekibi ise bu ligde 9. sezonunu yaşıyor.

İki takım en son TFF 1. Lig'de 2015-2016 sezonunun 30. haftasında karşılaşırken, Karabük'te yapılan maç 1-1 sona erdi.

- İki takımın 13 haftalık performansı

Bu sezon ligin geride kalan 13 haftasında 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgiyle 17 puan toplayan Kardemir Karabükspor, 10. sırada bulunuyor.

Aytemiz Alanyaspor ise 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgiyle 14 puan topladı. Konuk ekip, 13. sırada kendine yer edindi.

Kaynak: AA