Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Özkul Açıklaması

'Eğer üst sıralar için bir hedefimiz varsa bu maçı da, devreye kadarki kalan maçları da kazanmamız gerekiyor'.

TFF 1. Lig'in 14. haftasında 12 Aralık Pazartesi günü deplasmanda İçel İdmanyurdu ile karşılaşacak Giresunspor'un kulüp başkan yardımcısı İbrahim Özkul, üst sıra hedefleri için devre arasına kadar olan maçları kazanmaları gerektiğini söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 haftadır galibiyet alamadıkları için artık sabırlarının tükendiğini bildirdi.

İçel deplasmanına mutlak galibiyet için gideceklerini belirten Özkul, 'Ne yapıp ne edip bu maçı kazanacağız. Eğer üst sıralar için bir hedefimiz varsa bu maçı da, devreye kadarki kalan maçları da kazanmamız gerekiyor.' diye konuştu.

Özkul, ilk yarının son üç maçındaki hedeflerinin en az 7 puan puan olduğunu ifade ederek, 'Bunu alırsak hedefimizden kopmayacağız. Futbolcular da bunun bilincinde. Bu hedefi yakalamak için bir atak yapmak istiyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.

Kulüp asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu ise İçel İdmanyurdu'nun içinde bulunduğu durum nedeniyle maçın kolay geçmeyeceğini dile getirerek, 'Bizim daha iyi takım olduğumuza inanıyorum. Deplasmanda da galibiyetimiz yok, bu maçta bir puan bile bizi üzecektir. Geriye kalan Samsunspor ve Denizlispor maçını kazanıp hedefe devam etmek istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA