Final Okullarının Düzenlediği Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Kayseri Final Okullarının düzenlediği ve ev sahipliği yaptığı Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. 18 takımın katıldığı turnuvada İl Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu.

Kayseri Final Okulları tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, sona erdi. Final Okulları Spor Salonu’nda düzenlenen turnuva, 18 takımın katılımı ile 6 grupta gerçekleşti. Turnuvanın final maçında karşı karşıya gelen Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında oynanan maç, kıran kırana geçti. Maçın sonunda rakibini 3-1’lik skorla yenen İl Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon olurken, Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2’nci, Karayolları ise turnuvayı 3’üncü olarak tamamladı.

Turnuvaya katıldıkları ve final oynadıkları için mutlu olduklarını kaydeden Develi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan, "Güzel bir organizasyon oldu. Final Okullarımızda bu turnuvaya ön ayak oldu. Bu turnuvada bulunmaktan dolayı sevinçliyiz. Turnuvaya Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına katıldık. Bu turnuvada da final oynamaktan dolayı da mutluyuz. Geçen yılda final oynamıştık ve o maçı kazanarak birinci olmuştuk." dedi.

Karayolları 6. Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Baylar da, “Başta Final Okulları yöneticilerine ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz. Bu okul Türkiye’nin özellikle eğitim konusunda ki Kayseri’de çabaları artıracak etkiye sahip bir okuldur. Emeği geçenlere ve bu tesisleri yapanlara teşekkür ediyoruz. Bu turnuva ile kurumlar arası diyalogları geliştirmek adına güzel bir organizasyon olmuş." ifadelerini kullandı.

Kayseri Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karataş ise, "Böylesine bir organizasyonu düzenlemekten ve ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederim." diye konuştu.

Kaynak: İHA