Özdemir Açıklaması 'Gençlerden Olumlu Geri Dönüş Aldık'

Kupada deplasmanda Ümraniyespor’a 3-1 mağlup olarak gruplara kötü bir başlangıç yapan Aydınspor 1923’te Teknik Direktör Göksel Özdemir maça olumlu yönleriyle baktıklarını ifade ederek, “Puandan daha öte oyunculardan alacağımız geri dönüşlere önem verdik. Genç oyuncularımızı görme şansı bulduk ve olumlu geri dönüş aldık” dedi.

2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu ilk maçında 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor karşısında öne geçmesine rağmen rakibine 3-1 mağlup olarak gruplara kötü bir başlangıç yaptı. Teknik Direktör Göksel Özdemir’in rotasyona giderek gençlere şans verdiği Ümraniye maçında istediği sonucu alamayan siyah beyazlılar hafta sonunda evinde oynayacağı Menemen maçına daha fazla önem veriyor. Alt sıralardan kurtularak ligin ilk yarısını play-off potasına yakın bir yerde bitirmenin hesaplarını yapan Efe, kupa maçlarını ikinci plana atarak gençlerle mücadele etmeyi hedefliyor.

“Önceliğimiz Lig Maçları”

Lig maçlarının kendileri açısından daha önemli olduğunun altını çizen Özdemir, “Kulübün vizyonu ve prestiji açısında gruba kalmamız önemliydi. Grup maçlarında özellikle oymayan oyuncularımızı oynatmak ve genç oyuncularımıza şans vermek gibi bir hedef belirledik. Dolayısıyla önceliğimiz tabi ki lig maçları. Bu çerçevede Ümraniye maçında çok ciddi bir rotasyona gittik. Bu maçta o oyuncularımızın performansını görmek istedik. Sonuçta puandan daha öte oyunculardan alacağımız geri dönüşlere önem verdik. İlk yarıda istediğimiz gibi bir oyun ortaya çıktı. İkinci yarıda rakibin tecrübeli oyuncuları ve bizim bireysel hatalarımız sonrasında maç 3-1 bitti” diye konuştu.

“Olumlu Geri Dönüşler Aldık”

Ümraniye maçında genç oyuncularımızı görme şansı yakaladıklarını kaydeden Özdemir, “Olumlu geri dönüşler aldık. Canberk uzun bir süre aldı. İkinci yarıda Yusuf oyuna dahil oldu. Bunların yanı sıra ligde oynamayan oyuncularımızın son durumunu gördük. Bu maçtaki kazancımız bu oldu. Bundan sonraki kupa maçlarında da aynı şekilde rotasyona gideceğiz. Bizim önceliğimiz Menemen Belediyespor maçı. O maça hazırlanıyoruz. Ümraniye maçında sakatlık ve cezalı oyuncumuz olmadan tamamlamak iyi oldu” dedi.

Kaynak: İHA