Manisa BBSK'da Pazarspor Hazırlıkları Devam Ediyor

Son haftalarda elde ettiği sonuçlar ve gösterdiği performansla ligde zirveye yürüyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pazarspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda yeşil-beyazlılar taktik çalıştı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta Pazar günü Karadeniz ekibi Pazarspor’u konuk edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Saat 13.00’de gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları devam eden Kaptan İlker Avcıbay, Alper Sürücü ve Semih katılmazken, sakatlığı devam eden Bilal ise takımdan ayrı yürüyüş yaptı. Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından dar alanda oyun çalışması yapan yeşil-beyazlılar, daha sonra taktik çalıştı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da sakatlıkları devam eden İlker, Alper Sürücü ve Bilal ile birlikte kart cezalıları Mustafa Tiryaki, Semih Durmuş ve Özgür Kedikli Pazarspor karşısında forma giyemeyecekler.

Öte yandan antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, son oynadıkları Bodrumspor maçıyla birlikte haftalardır süre gelen başarılı performanslarını devam ettirdiklerini söyledi.

Bodrumspor maçında özellikle ikinci yarıda ortaya koydukları mücadele ile galibiyeti kaçıran taraf olduklarını ve 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını ifade eden Eriş, “Ancak 2-0’dan geriye dönmenin zevkini yaşıyoruz. Ama bu bize sevinç çığlıkları attıracak bir durum değil. Biz ne istediğimizi ve hedefimizi biliyoruz. Bu anlamda öyle basit puanlarla büyük nağralar atacak durumumuz yok. Biz iyi bir takımız. Lig uzun boyutlu bir lig ve deplasmanda kaybetmediğiniz sürece hedeften uzaklaşmazsınız” dedi.



Bodrum’da iyi karşılandık

Bodrum’da geçtiğimiz yıl yaşanan sorunların aksine son derece iyi karşılandıklarını ifade eden Eriş, “Zaten Türk futboluna Ege futboluna yakışan da budur. İnsanlar birbirlerine dostluk göstermeliler. Seyirciler arasında zaman zaman taşkınlıklar olabilir. Bunu da tasvip etmiyoruz ama geçtiğimiz yıl yaşadığımız olayları da Bodrumspor camiasına mal etmiyoruz. İnşallah lig boyunca bu güzellikler devam eder” diye konuştu.



Pazarspor moralli gelecek

Pazarspor ile oynayacakları maçı değerlendiren Eriş, “Rakibimizde hoca değişikliği oldu. Geçtiğimiz hafta diri ve dirençli bir takım olan HEASK’ı yenmenin moraliyle bize gelecekler. Bizim için her maç kadar bu maçta çok değerli. Pazarspor takımının ligin 14.’cü sırada olması hiçbir önem teşkil etmiyor. Neticede 14 puanları var. Elde ettiğimiz analizler doğrultusunda mücadelesiyle alması gereken puanları alamadığını biliyoruz. Biz kazanmak istiyoruz. Yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligin ilk devre boyutu kısaldı. Son üç haftaya en kazançlı şekilde girmek istiyoruz. İnşallah çocuklarımız bunu başaracaktır” dedi.

Hem Bodrum maçında hem önceki haftalarda kendilerine önemli destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e değinen Eriş, “Bize desteğini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan ve bizlere inanan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz. Oyuncularımızla hep beraber başkanımızı ve camiamızı memnun etmek için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Bu nedenle yolumuza güzel adımlarla devam edeceğiz. Bu hafta eksikliklerimiz çok. İnsanlar bahane kabul ediyor ama biz bahanelerin arkasına saklanan isimler olmadık. Bir gerçek neyse onu anlatırız” şeklinde konuştu.

Sakat ve cezalı oyuncuların durumuyla ilgili konuşan Eriş, “Semih, Özgür Kedikli ve Mustafa Tiryaki kart cezalısı olmaları nedeniyle, Alper Sürücü, Bilal ve İlker Avcıbay ise sakatlıkları nedeniyle Pazarspor maçında görev alamayacaklar. Altı oyuncumuzdan yoksun çıkacağız. Geride kalan arkadaşlarımız yine aynı kalitede mücadele edecektir. Bizim kadro sıkıntısı olarak derdimiz yok. Ben çocuklarımıza güveniyorum. 11 tane aslan gibi evladım sahaya çıkacak ve aslan gibi mücadele edeceklerdir. Artık taşlar yerine oturuyor. İsimler değişir ama sistemin olduğu, düzenin oturduğu bir takım olmak istiyoruz. İnşallah kazanarak ilk devreyi daha güzel tamamlayacağımız son üç maçtan birisi olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA