Kaza Sonrası Futbolu Bıraktı

Brezilya ekibi Chapecoenseli futbolcuların hayatını kaybettiği uçak kazasında kadroya alınmayan kaleci Nivaldo, gözyaşları içinde yeşil sahalara veda ettiğini açıkladı.

Brezilya ekibi Chapecoense'nin teknik heyeti ve oyuncularının da hayatını kaybettiği Kolombiya'da gerçekleşen uçak kazası sonrasında, takımın kalecisi Jose Nivaldo futbolu bıraktığını duyurdu.

Final maçına giden takım kafilesinde yer almayan 42 yaşındaki kaleci, basın toplantısı düzenledi. 19 arkadaşını kaybettiği için üzgün olduğunu söyleyen Nivaldo, gözyaşları içinde yeşil sahalara veda ettiğini açıkladı.

Kafilede olması gerektiğini ancak gidemediğini söyleyen Nivaldo, 'Takımın seyahat planında değişiklik oldu ve onlar Chapeco'ya dönmek yerine Medellin'e gittiler. Teknik direktör Caio, beni arayarak kadroya dahil edemediğini söyledi.' ifadelerini kullandı.

Bolivya'nın Santa Cruz de la Sierra kentinden Kolombiya'nın Medellin kentine hareket eden ve Brezilya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Chapecoense takımı oyuncuları dahil 68 yolcu ile 9 mürettebatın bulunduğu uçak, dağlık araziye düşmüştü. Kazadan 6 kişi sağ kurtulurken 71 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA