Gaziantep Kolej Vakfı Liselerinin Voleybol Başarısı

Gaziantep Kolej Vakfı(GKV) Lisesi Genç Kızlar Basketbol takımı, Liselerarası Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası’nda il üçüncüsü oldu.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordineli olarak gerçekleştirdiği liseler arası genç kızlar şampiyonasına katılarak, B Kategorisinde mücadele etti. 14 okulun katıldığı turnuvanın grup maçlarında Nizip Ticaret Borsası Lisesi, N.V Onat Kız Anadolu Lisesi, 8 Şubat Anadolu Lisesi, Şehitkâmil Belediyesi Anadolu Lisesi müsabakalarında üstün bir performans sergileyen GKV takımı, grup maçlarını birinci olarak bitirerek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final müsabakalarında da Av. Mahmut Düşün Kız Meslek Lisesini yenen GKV’li genç kızlar, yarı finalde Necip fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı son maçını N.V Onat Kız Anadolu Lisesi ile yaparak, il üçüncüsü oldu. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımı sporcularını ve antrenörlerini kutlayan Lise Müdürü İsmet Tiryaki “Önümüzdeki süreçlerde takımımızdan daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyor, elde edilen derecelerde emeği geçen başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Murat Tarhan ve antrenörlerimiz olmak üzere başarının kahramanı sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Öte yandan GKV Özel Liseleri Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Tarhan’ın rehberliğindeki Gaziantep Kolej Vakfı Özel Lisesi Genç Kızlar Basketbol Takımında İlkay Saka, Burcu Ateşsönmez, Sude Balat, Yeliz Müftüoğlu, Ece Maralcan, Zehra Bulguroğlu, Selin Ünal, İlayda Ergücen, Yağmur Turan, Eylül Bektaş, Melike Ünal, Özlem Akyazıcı, Öykü Naz Büyükçelik ve Gülce Su Yoldaş yer aldı.

Kaynak: İHA